November

Inmiddels is het alweer november.
Het weer is nu (11 november) wel wat veranderd. (Wind en regen) Maar we hebben prachtig weer gehad. Ik heb de duiven niet meer los. Ze ruien behoorlijk.
Onlangs naar een afdelingsvergadering geweest. Ik vond het rommelig, maar de verbazing was nog groter toen ik vandaag hoorde dat kiesman Afdeling 10 tegen het nationale vliegprogramma heeft gestemd op de npo vergadering. Bijzonder als de eigen leden in meerderheid aangeven ervoor te zijn. Over het stemmen op de afdelingsvergadering heb ik ook mijn bedenkingen. Groene of rode kaart omhoog houden… We willen wel verder met de samenwerking met Friesland.
Genoeg hierover. We wachten af wat er verder gaat gebeuren.
Afgelopen vrijdag is Wessel Regtop geweest om mijn jonge duiven te bekijken. Een paar duiven wat minder, maar over het algemeen was Wessel zeer te spreken over de jonge duiven.
Vandaag ook een super gezellige ochtend gehad. Mark en Annette Espeldoorn-Dokter op bezoek gehad. Leuk gepraat over de duiven en duivensport. Uiteraard ook nog even wat duiven bekeken. Het geeft weer energie om er tegen aan te gaan.
En de vastzitters tegen de vliegers. Ik kan nog van gedachte veranderen, maar waarschijnlijk ga ik het wel proberen.
Inmiddels ook de eerste bon aangeschaft.
Een bon van Espeldoorn-Dokter!! Uitzoeken op het hok heb ik vernomen. Hopelijk vind ik er een 2e “Annette”
Helaas ben ik deze duif kwijtgeraakt in september. Onzettend balen. Wat een topduif was dat. Veel kopprijzen dit jaar met o.a. een eerste van de gehele Afdeling.
Eind november staat een bezoek aan Gert Jan Beute gepland. Onlangs was hij in Assen. Nu ga ik met mijn vastzitters die kant op.
Aaanstaande zaterdag staat de feestavond van de Afdeling op de agenda. Daar zal vast nog wel even gesproken worden over de NPO vergadering.