Grootmeester Gennep en Arlon

Beetje druk weekend gehad en ook deze week elke avond iets. Dus nu maar even een kort verslag van afgelopen weekend Arlon 368 km.
Allereerst ben ik vorige week maandag gebeld door Het Spoor der Kampioenen. Altijd een goed teken !! Ik was op Gennep grootmeester van Afdeling 10.
Een mooie opsteker.
10 van 10 in rayon 2, goed voor het grootmeesterschap. Een leuk stukje in het Spoor. Toch mis ik de naam van Espeldoorn-Dokter uit Ter Apel bij de liefhebbers waar ik ( goede) duiven van heb.
Van deze liefhebbers heb ik hele goede duiven gekregen en vond het erg jammer hun naam niet te lezen in het stukje.
Ook mijn eerste duif vanuit Arlon was een rechtstreekse duif van hun.
De duiven zijn afgelopen zaterdag om 7.30 uur gelost in Arlon met een zuidwesten wind. De eerste duif kwam uit het noorden en klok ik om 11.45 uur. 1442 mpm. Deze duif wordt 8e in de vereniging tegen 466 duiven en 15e in rayon 2 tegen 1802 duiven.
In totaal 8 prijzen . Om 12.30 uur zijn ze allemaal thuis. Comb. Ottens wint deze vlucht. Van harte gefeliciteerd mannen. Ook eerste in het rayon. Vanavond inmanden voor de 2e fondvlucht. Zelf heb ik een volleybaltoernooi, mijn vader brengt ze naar het clubgebouw. Vrijdag een aantal naar de vitesse.
We proberen de jonge duiven ook nog even weg te brengen om ze volgende week vrijdag in te korven voor de africhting vanuit Heino.