eind april

Inmiddels is het eind april. We kunnen nog niet vliegen met de duiven, maar er is hoop. Er is hard gewerkt aan een protocol.
Langzaam aan de duiven aan het voorbereiden voor een start. Afgelopen dagen / weken was het prachtig weer. Ontzettend jammer natuurlijk dat er geen vluchten waren, maar dan is het maar een hobby. Er zijn ergere dingen. Er was een advies om geen duiven af te richten, in het kader van blijf thuis en omdat het niet eerlijk is omdat andere mensen wellicht ook niet kunnen africhten. Daar vind ik wel wat van. Denk dat africhten veiliger is, dan ff naar de bouwmarkt, supermarkt, Tuinland of Ikea en qua eerlijkheid denk ik ook niet dat men anders na kantoortijd gaat africhten omdat anders de werkende liefhebber niet kan africhten. Maar goed, we kunnen gelukkig ook thuis nog plezier beleven aan de duiven. ( moet de roofvogel niet langskomen trouwens…)
Er zijn 14 jonge duiven verhuisd naar andere hokken. De duiven zijn gegaan naar Aalten, Assen, Heiligerlee, Rolde en Ter Apel. Hopelijk hebben deze liefhebbers succes met mijn duiven !