Een nieuw jaar

Inmiddels is het nieuwe jaar begonnen.
Een nieuw jaar met nieuwe kansen !
Deze week heb ik de duiven gekoppeld, hopelijk kunnen ze na het weekend allemaal tegelijk los in het hok. Wel een paar te fanatieke doffers gezien. Duivinnen met kapotte ogen/koppen. Hopelijk valt het uiteindelijk mee. Ik zal blij zijn als alles zit te broeden. De eerste dagen zijn niet de leukste, vind ik.

Binnenkort staan alle stamkaarten van de kweekduiven ( vastzitters) op deze site.
Er worden nog een paar toegevoegd.

Vanaf morgen staat er op www.duiven.net een bon van mij te koop,voor een jonge duif 2021.
De opbrengst komt ten goede van de ladies league van Afdeling 10.
Ook heb ik een paar late jonge duiven 2020 geschonken. Deze zitten inmiddels in Limburg en Friesland. Ik hoop dat de nieuwe eigenaren er succes mee hebben.

Tot de volgende keer !