Bonnen verzilverd

Gisteravond op bezoek geweest bij fam. Hilbrands in Finsterwolde en Gebr.  Jager in Blijham. Ik had van beide combinaties een bon.

Allereerst bij de fam. Hilbrands in Finsterwolde 2 schitterende jonge duiven gekregen. Heel gezellig met Dylan, Richard en later kwam Tonny er ook nog bij, gesproken over de duivensport. Een hele fanatieke en sympathieke combinatie. Ook nog even over de weersverwachting voor zaterdag gehad. Wordt het west of toch oost… variabel kan ook nog. De mannen hadden wel een lichte voorkeur, haha. Aan het eind ook nog even een paar duiven in de hand gehad. Wat een prachtige kanjers en ook nog een super stamboom. De hele stamboom noemen ze zo op, ze weten er alles van !!
Daarna gauw door naar Blijham, het was al wat later dan gepland… door naar de andere toppers van de Afdeling 10, Gebr. Jager.
Jelke jager had de koffie ook klaar en ook daar nog even gezellig over de duivensport gesproken. Met een prachtige jonge duif uit een dochter van de Hunter x een van den Brande doffer huiswaarts.
Mannen bedankt voor de prachtige jonge duiven en de gezellige avond !!