Het begint bijna…

Het is weer de hoogste tijd om wat nieuws te plaatsen, vanaf april zal hier wekelijks nieuws geplaatst worden.
Vorige keer was het onderwerp vreugde en verdriet. Dat had nu ook wel weer de koptekst kunnen zijn. Jonge duiven erbij, maar helaas ook weer een oude duif gesneuveld. Wat een ellende is dat. Je hoort en leest er helaas heel veel over.
Half februari was de prijsuitreiking van de Gouden Duif in België. Bijna alle grootheden van de duivensport gaan hier jaarlijks naar toe. Een hele happening blijkt het te zijn. Het lukte mij niet om hierbij aanwezig te zijn. Mijn prijs, 4e plaats maand mei Nederland( een trofee en gouden speld) is meegenomen door de Gebr. Leideman uit Hardenberg ( Andre en Bert nogmaals bedankt. ) Ze hebben het meegenomen naar de kijkdag van Team Koopman. Hier ben ik geweest, altijd leuk om deze dag mee te maken en nu kon ik mijn prijs mee terugnemen.
Inmiddels is er een mooie groep jonge duiven geringd. De eersten kunnen er bijna bij weg. Ik moet er nu nog niet aan denken dat ze straks naar buiten moeten ivm de roofvogel..
Gisteravond 2 prachtige jonge duiven gekregen en opgehaald bij Wessel Regtop. Als ze net zo goed zijn als de andere gekregen duiven van Wessel zit het wel goed. Wessel nogmaals bedankt.
Eind april gaan we ( team Ekehaar-Ter Apel ) 6 duiven aanleveren voor de eenhoksrace in Tsjechië.
Ook ga ik jonge duiven ruilen met comb. Espeldoorn-Dokter.
De voorjaarsvergadering van de Luchtbode is ook weer geweest. Alle voorbereidingen voor 2018 zijn in volle gang.
Hok- en entlijst binnenkort inleveren. Kijk ook eens op de website van onze vereniging www.luchtbodeassen.nl Op het moment wordt de site actueel gemaakt en in het seizoen wekelijks verslagen van de vluchten.