Eind 2018

Nog 1 dag en 2018 is ten einde.
Onlangs hebben we onze najaarsvergadering van de vereniging gehad. Ik heb mij kandidaaat gesteld voor het nieuwe bestuur van Afdeling 10. Inmiddels heeft de vereniging mij voorgedragen. Nu afwachten wat er 11 januari gaat gebeuren.
Afgelopen zaterdag ben ik bij Mark en Annette Espeldoorn-Dokter op bezoek geweest. Eerst ben ik in 2e Exloermond geweest. Wat een geweldige service van Bennie Suk. S’morgens was bij mij een spoetnik gevallen. Bennie gebeld en s’middags heeft hij hem direct gemaakt. Klasse Bennie !! Bedankt.
In Ter Apel gezellig over de duivensport gepraat en nog een paar toppers in de hand gehad.
Ook de plannen voor 2019 besproken.
Wederom meedoen met een eenhoksrace en enkele jonge duiven ruilen. Ook heb ik een bon van hun gekocht. Hiervoor krijg ik ook wat moois. Als de eieren bevrucht worden uiteraard. Een volle zus / broer van “Annette” !!!
Inmiddels zitten hier de kweekduiven bij elkaar en de eerste eieren zullen komende week wel komen. Half / eind januari waarschijnlijk de vliegduiven koppelen. Hier nu weer twijfel of ik straks wel de kwekers tegen de vliegduiven ga zetten. Toch meer werk en het jonge duivenhok wordt dan kleiner. Ik zie vooral op tegen het extra werk.
Duivensport je moet het simpel houden, hoor ik vaak.
Begin januari nieuwjaarsreceptie van de club ( tevens ringen halen ) en zaterdag 5 januari de noordelijke kampioenen dag in Assen. Altijd een gezellig evenement.
Zeker een bezoek waard. Meer info op de site van Afdeling 10. Bonnen staan op duiven.net
Ik wens iedereen een fijne jaarwisseling en een gelukkig, gezond en sportief 2019