De overige vluchten van het afgelopen weekend

Gisteravond is de uitslag gemaakt voor de fond, vanuit Nanteuil. De winst gaat naar de Comb. Smit-Mulder, zij worden 6e van het Noorden ( rayon 1 t/m 4 ) Gefeliciteerd.
Ik zag op de site van de compuclub dat de prijzen er zaterdag om 20.35 uur uit waren,  maar dit is 1:4. De eerste duif was geklokt om 17.17 uur. We spelen dit jaar op de fond 1:3 in de vereniging, dus het zal iets later worden.

De winst van deze NPO vlucht gaat naar Marcel van Zanden uit Appelscha , naast de winst op de fond wordt hij 2e van alles op de midfond. Van harte gefeliciteerd hiermee. Een prima prestatie.

Ook super prestaties van onze overnachtliefhebbers Wendel en Oldenkamp. Fabian en Johan Wendel winnen in Afdeling 10 de overnachtvlucht vanuit Perigueux en worden 8e met 4 van de 5 duiven in de prijzen. Ollie Oldenkamp wordt 2 en 5. Totaal waren er 1052 duiven ingekorfd. Heren van harte gefeliciteerd.

Hopelijk kunnen we deze week met de jonge duiven op pad, ze moeten nog wel oefenen voordat we echt los gaan. Misschien wordt het nog wel een keer mooi weer ….