Broeden

De duiven zitten inmiddels allemaal te broeden. Een paar koppels hebben de eieren kapot gemaakt en er zijn een paar onbevrucht, maar waarschijnlijk heb ik straks wel genoeg jonge duiven. Ook heb ik een aantal bonnen gekocht. Bij een enkeling vliegen de jonge duiven inmiddels al buiten hoorde ik.
Hier duurt het nog even..
Van enkele koppels heb ik vandaag de eieren overgelegd. Inmiddels komen de duiven ook af en toe buiten.
Half april de eerste wedvlucht. Langzaam aan moet er wat ritme komen, zodat we hopelijk net zo’n eerste vlucht als vorig jaar hebben….
Afgelopen vrijdag samen met mijn vader naar Ermerveen geweest. Team Koopman organiseerde een kijkdag. Ik was hier nog nooit geweest.
Wat een pracht accommodatie en wat een volk !! Het was er behoorlijk druk. De hokken met prachtige rennen ervoor bekeken.
Ook hebben ze ontzettend mooie kweekboxen. Elk koppel zit apart. Ideeën opgedaan en binnenkort gaan we hier ook timmeren op zolder…  Verder nog een aantal bekenden gesproken. De catering was er ook prima verzorgd. Team Koopman bedankt voor deze leuke middag.
Dan las ik op een site dat er binnenkort weer een afdelingsvergadering is. De stukken zijn naar alle verenigingen gemaild, ik heb ze nog niet gezien. Wellicht komt dat nog of staan ze binnenkort op de website van de Afdeling. Vraag me af of we voor die tijd nog een verenigingsvergadering hebben.